Verzending

De verzendkosten bedragen EUR 3,95 binnen Nederland.
Vanaf EUR 75,- is de verzending gratis binnen Nederland.

Alle items voor 17.00u besteld worden dezelfde dag verzonden.

The Walkin Closet streeft ernaar om jouw bestelling dezelfde dag te verzenden, helaas zijn sommige producten soms niet op voorraad en daardoor kan de levering van jou bestelling iets langer duren. De levering neemt normaal 1-2 werkdagen in beslag. Hou hier rekening mee.

Voor levering wordt gebruik gemaakt van een koeriersdienst die zelf de bezorgroute en bezorgtijd bepaald. Wij hebben hierdoor geen invloed op het exacte tijdstip waarop jouw bestelling op het ontvangstadres wordt afgeleverd.

Retourneren

Niet helemaal tevreden over je bestelling? Je kunt deze binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen naar onderstaand adres:

The Walkin Closet
Leijsenhoek 93
4901 ES  Oosterhout

Meld je retour binnen 14 dagen schriftelijk aan via info@thewalkincloset.nl

Om je retour goed te kunnen verwerken vragen wij je naam, bestelling ID, product en reden van retour te vermelden. Zonder deze informatie kunnen we je retour niet verwerken!

De retour kosten zijn voor rekening van de klant. De retour kosten verschillen per vervoerder en artikel. Dit kan oplopen tot maximaal € 7,25 voor een pakket. Wanneer het product in goede orde ontvangen is zullen wij het aankoopbedrag terugstorten binnen 14 dagen na ontvangst.

Zorg ervoor dat de artikelen goed ingepakt zijn zodat ze niet beschadigen tijdens transport.

Om afval te besparen kun je de verpakking gebruiken waarin het product verstuurd is (mits nog intact).

Zorg dat het adreslabel goed zichtbaar is.

Breng het pakket naar een postkantoor naar keuze. Hier ontvang je een verzendbewijs. Bewaar deze goed tot je retour volledig afgehandeld is! Dit is je bewijs dat het pakket daadwerkelijk verstuurd is en kan bij verlies tijdens transport naar worden gevraagd.